Het nieuwe rechts

Vrijspreker: U bent het nieuwe boek van Michael Malice aan het lezen. Wat valt U op?

Opperdienaar: Ik ga geen uitgebreide review geven, maar wat me het meest bij bleef was de bespreking van wat 'Gamer Gate' wordt genoemd. In het kort kwam het er op neer dat de gaming gemeenschap in contact kwam met wat Malice 'het evangelische links' noemt. Dat contact kwam niet omdat de gamers hun PC verlieten en de confrontatie met evangelische links in de echte wereld op zochten. Nee, evangelische links zocht de confrontatie met de gamers. Het was al eerder zo dat links niet 'alleen' de non fictie wereld wilde domineren via academia/onderwijs en journalistiek. Vandaar dat ook de wereld van fictie er aan moest geloven. Waarom was er bijvoorbeeld geen zwarte Spock in de science fiction serie Star Trek? Ook fictieve buitenaardse wezens van de planeet Vulcan, moesten in zwarte vorm bestaan. Laatst was er iemand die protesteerde dat er niet genoeg zwarte acteurs in de serie Chernobyl zaten. Ook de wereld van fictie moet conformeren aan het linkse dogma. “Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato” -- Mussolini. (alles binnen de staat, niets buiten de staat, niets tegen de staat)

Vandaag de dag worden Star Trek series/films helemaal volgestopt met vrouwelijke leidinggevenden en etnische minderheden, dus die strijd is gewonnen. Om op 'gamer gate' terug te komen, Links ging de gebruikelijke bully tactiek aan, om mensen die niet volledige in lijn waren het linkse dogma en hun games, te laten conformeren. Dat is niet bijzonder, het gaat om de tactiek die de gamers gebruikten om zich te verdedigen tegen deze aanval op eigen terrein.

Vrijspreker: Wat voor tactiek was dat? Gingen ze logische argumenten gebruiken? Syllogismen? Statistiek? Met empirische peer reviewed onderzoeken schermen? Beter stemmen?

Opperdienaar:  Nee, ze beschouwden het als een game. Ze bekeken welke tactieken de tegenstander gebruikte en wat zijn/haar zwakheden waren. De voornaamste tactiek die ze gebruikten was trollen. Ze maakten het evangelische links wijs dat een kikker symbool stond voor extreem rechtse ideologie (bedankt 4chan), maar ook dat het woord 'Google' code was voor een zwart iemand en een 'google hangout' voor een lynch partij stond. Het mooie is dat links hier vol in geloofde. Ze achtten het waarschijnlijk, omdat ze zelf zoveel met symbolen werken. Maar vechten tegen het woord 'Google' is een zware strijd om te voeren. Strijden tegen een kikker oogt belachelijk.

Vrijspreker: Het doet een beetje denken aan Saul D. Alynski's 'Rule for radicals'. Allemaal tactiek, nul inhoud.

Opperdienaar: Inderdaad, maar wel bijzonder effectief. Het wordt ook als leuk ervaren om aan mee te doen. Dat noemt Saul D Alynski ook essentieel. Mensen moeten plezier hebben in het actievoeren, we zijn slechts licht geëvolueerde holbewoners. Het reptielen brein heeft een veto recht over de neo cortex. Het evangelische links vliegt uit de bocht zelfs als je zegt "All lives matter" of "A man is not a woman". Het was al controversieel om te zeggen "It's ok to be white". Dit bracht een twitter trol TItania McGrawth er weer toe te zeggen: "It's not ok to be white". De linkse kerk wordt tot steeds verdere razernij verleid over steeds normalere uitspraken zoals 'een man is geen vrouw' en 'het is ok om blank te zijn'. Mensen moeten dit verschijnsel al vaak hebben waargenomen, vandaar de uitspraak van Prometheus:

Whom the gods wish to destroy, they first make mad.

In dit licht moet ook de waanzin aan het einde van het Romeinse rijk gezien worden net zoals het einde van het derde rijk verfilmd in Der Untergang en de huidige gang van zaken in het westen en belachelijke wapens zoals Zumwalt en de Joint Strike Fighter en een space force.

Vrijspreker: The gods also drive them bankrupt?

Opperdienaar: Dat ook, gek en failliet. In onderstaande interview met de auteur Michael Malice, beschrijft Dave Smith heel duidelijk dat de linkse kerk de verkeerde vijand op eigen terrein bevocht.

 

 

Comments:

Doneer2a