Syndroom van Münchhausen

Vrijspreker: U denkt dat het syndroom van Münchhausen, veel vaker voorkomt dan eerder werd aangenomen.

Opperdienaar: In een wereld waarbij alles omgekeerd is, is de slachtofferrol de meest machtige rol die je kunt hebben. Het aktiveert de hele machine die net doen of ze zwakkeren beschermen om de vermeende dader de grond in te boren. Nietzsche klaagde daar al over met zijn umwerting aller werte. Hij zag vooral het christendom als de wortel van dit verschijnsel. De held die aan het kruis stierf.

Maar ik denk dat het veel ouder is en algemener werd en wordt toegepast. Een paar weken geleden zagen we het Jussie Smollet drama. De zwarte, homofiele acteur huurde 2 Nigerianen in om hem in een steegje in elkaar te slaan en een strop om zijn nek te hangen. Hij beweerde door blanke Trump supporters in elkaar geslagen te zijn, die riepen : "This is Maga country'. Het verhaal riep gelijk al grote vraagtekens op bij iedereen die ook maar enigszins na kon denken. Het was gebeurd nadat hij om 2 uur 'snachts in Chicago een broodje ging halen bij min 20 graden en spontaan herkend zou zijn van zijn tv show, door mensen die rond die tijd kennelijk altijd met en strop en een fles bleekwater rondlopen voor het geval ze een bekende van TV tegen komen. Toen de politie bij zijn appartement arriveerde liep hij ook nog rond met de strop om zijn nek. Hij wilde ook zijn telefoon niet afgeven aan de politie. De politie kreeg later een excel sheet van hem met de telefoon gesprekken. Daar ontbraken een aantal gesprekken vergeleken met de gegevens van de telefoonmaatschappij. Die nummers leidden naar de twee Nigerianen die een Lyft hadden gehuurd en een cheque gekregen hadden van Jussie Smollett. Voorzichtigheid was niet 1 van zijn sterke kanten. Kennelijk dacht hij dat niemand het verhaal in twijfel zou durven trekken.

Maar voor mensen die in de bubbel zitten dat racisme en homofobie alom tegenwoordig zijn, gleed het onzinnige verhaal moeiteloos naar binnen. Confirmation bias deed zijn werk. De zoon van president Trump, geloofde het echter niet en werd er verontwaardigd van beschuldigd een gevaarlijke samenzweringstheorie aan te hangen. "

"Donj Is Liking Some Real Questionable Tweets Today"

"Is Donald Trump Jr. promoting a Jussie Smollett conspiracy theory? President’s son seems to believe the ‘Empire’ star’s attack is a hoax"

Je hoeft niet veel moeite te doen om talloze schampere artikelen te vinden over belachelijke samenzweringstheorieën die de Trump telg 'actually' aanhangt. Maar helaas, het bleek waar.

efwfxgxg81h21

1550372046993

Onlangs kwam ook aan het licht dat een LGBT activist zijn/haar eigen huis in brand had gestoken en dat had voorgesteld als 'haat misdaad'. Helaas stond hij op een video camera een jerrycan vol te tanken vlak voor de brand. Kennelijk was het hem/haar het waard om zijn/haar 5 huisdieren op te offeren. Het huis was wel een huurhuis, maar na een liefdadigheidscampagne legde menig goedgelovige geld bij elkaar om de man/vrouw een eigen huis te geven. Tevens kreeg hij/zij er een stuk LGBT wetgeving doorheen als raadslid. 

Er is zelfs een hele website die bijhoudt, wat er allemaal voor nep haat criminaliteit plaatsvond de laatste tijd: fakehatescrimes.org. Groot is altijd de teleurstelling onder de 'umwerting aller werte' mensen, als weer blijkt dat een haat criminaliteit niet echt plaatsvond. Helaas, er werd geen zwarte homo in elkaar geslagen door Trump supporters, je kunt de teleurstelling proeven. Zo komen mensen op het punt aan dat ze de onderdrukten het liefst ten onder zien gaan. Zelfs als ze beweerden hun grootste beschermers te zijn. Ze moeten wel hun rol goed spelen als slachtoffer.

Vrijspreker: Het heeft ook wel wat gelijkenis met de 'false flag' operatie.

Opperdienaar: Inderdaad, ook 'false flag' operaties worden vaak terzijde geschoven als samenzwerings sprookjes. Maar in feite zijn dat gewoon nep 'haat misdaden' door een overheid. Allemaal Münchhausen, je eigen groep schade toebrengen voor aandacht en sympathie en een excuus voor de tegenreaktie. Het is bedoeld om de verontwaardiging op te koken en een tegen reactie te rechtvaardigen. Even je tegenstander demoniseren als haat malloot en dan kijkt daarna iedereen wel de andere kant op als je hem in elkaar timmert. Moet je wel goed oppassen met al die camera's tegenwoordig. In Venezuela probeerden ze ook een valse vlag operatie op touw te zetten om een militaire invasie te rechtvaardigen. Maduro zijn troepen zouden hulpgoederen voor de lokale onderdanen in brand hebben gestoken. Wat een schoft. Helaas dook er een video op waarop een demonstrant een molotov cocktail gooide

hire nigerian rednecks e1550542600964

sal the agorist sallymayweather jussie smollett is what happens when 43150227

Comments: