Over 12 jaar zijn we dood

Vrijspreker: 12 jaar tot klimaat Armageddon. Het klimaat wordt onze wereldoorlog 2. Offers moeten worden gebracht. Wat denkt de Opperdienaar hier van?

Opperdienaar:  Je hebt het denk ik over de uitspraken van Alexandria Ocasio-Cortez. Je kunt het belachelijk maken, maar ik denk dan altijd dat bij dit soort mensen, hun geniale onderbewuste tot je spreekt: de Venezuela deadline is 12 jaar, dus 2019+12=2031. Niet omdat we verdrinken door een stijgende zeespiegel, die tot nu toe geheel hypothetisch is inclusief the vermeende oplossingen, maar vanwege het socialistische eindspel.

Waar komt dit allemaal vandaan? Nadat vele 'kantelpunt' momenten reeds verstreken zijn, komt de IPCC weer met een nieuw kantelpunt.

https://www.theguardian.com/environment/2018/oct/08/global-warming-must-not-exceed-15c-warns-landmark-un-report

the end is near

Of denk aan deze uitspraak:

Ik hoop dat we een klimaatplan kunnen opstellen tegen 2050, waarbij België een van de landen zal zijn die onder die 1,5 graad blijven.

Anuna De Wever

Laat dat eens bezinken: De Belgische overheid moet met een plan komen om de wereldwijde opwarming van de aarde in België te beperken tot 1,5 graden. Deze klimaatspijbelaar is heel erg 'in tune' met de tijdgeest, want ze voelt zich geen jongen en ook geen meisje. Mensen die heel erg 'in tune' zijn met de tijdgeest, zijn antennes voor waanzin en hysterie, maar hun uitspraken moet je denk ik heel serieus nemen. Je moet die uitspraken alleen 180 graden omdraaien, of 'wij' en 'zij' verwisselen of iets heel ver weg door iets heel dicht bij. In dit geval moet je hun 'man made Armageddon' voorspellingen misschien serieus nemen. Alleen zijn de wereldverbeteraars de veroorzakers en de vermeende veroorzakers de wereldverbeteraars.

In hun domheid raken ze precies de roos. Het leven als een soort Forrest Gump film. Net als mensen die overal racisten en fascisten zien en vervolgens mensen bedreigen met een andere mening: in de roos: Er is inderdaad fascisme, alleen jij bent er zelf één. Alleen even beseffen dat als je met 1 vinger wijst, er 3 terugwijzen. De verwarring tussen ik en zij. Tussen de splinter in het oog van de ander en de balk in hun eigen oog. Tussen heel ver weg en heel dicht bij. Of denk aan mensen wiens inkomen voor 80% afgepakt wordt door hun overheid en die zich heel erg opwinden over de uitbuiting van koffieboeren in Guatemala.

Denk ook aan de politieke begrippen links en rechts. Dan definieer ik links als mensen die het gevoel hebben dat de schurken zich onder hen bevinden (graaiende ondernemers versus nobele wilde) en rechts als mensen die het gevoel dat de schurken zich buiten de groep bevinden (ergens in een grot in Afghanistan, nobele groepsleden, barbaarse wilden). Een links persoon kijkt ook vaak naar de toekomst, een maakbare samenleving met een betere mens, aangepast aan het systeem. Een rechtse mens kijkt vaak naar het verleden (constitution) toen het allemaal beter was. Ik denk dat die misvattingen over de samenleving heel ver terug geprojecteerd  moeten worden naar de persoon die ze heeft en dan compleet waar zijn.

Met heel ver terug projecteren, denk ik aan hun lichamelijke conditie. Linkse mensen zijn denk ik geïnfecteerd en hun infectie bevindt zich reeds in hun lichaam. Er bevinden zich schurken tussen de cellen in hun lichaam. Gierige graaiende 'schurkcellen' die grondstoffen weg roven en alleen aan zichzelf denken. Kankercellen misschien die bloedvaten omleggen en groeien als tumoren. Ze projecteren dat op de samenleving: graaiende tumor kapitalisten die alleen aan winst denken en de rest van de samenleving opofferen. Ze moeten die kankercellen veranderen/zuiveren om gezond te worden, de maakbare samenleving, de nieuwe mens. Ook de vatbaarheid voor milieuargumenten moet je in dit licht zien. We zijn al besmet, vies en vuil. Ons lichaam is een vuilnisbelt, een plastic soep in de oceanen. Er moet wat gedaan worden.

Rechtse mensen vrezen de infectie juist van buitenaf. Hun organen werken in harmonie en ze denken niet dat er zich enorme tumoren in hun midden bevinden (graaiende kapitalisten). De infecties komen van buiten en daar moet het immuunsysteem tegen ingezet worden. Vooral bij neo cons, is die immuunreactie echter zo overtrokken, dat deze zelf het probleem wordt (denk aan reactie op 911 aanslagen). Honderdduizenden agenten schieten op alles wat een indringer zou kunnen zijn. Rechts politiek denken kan met een auto immuunziekte worden geassocieerd. Een allergie, een overtrokken autoritair immuunsysteem wat meer shade aanricht dan bescherming biedt. Schiet eerst en stel dan pas vragen. Auto-immuunziektes kunnen ook heel schadelijk zijn en het organisme ten gronde richten.

Vrijspreker: Zouden vaccinaties de politieke denkbeelden kunnen beïnvloeden?

Opperdienaar: Ik denk het wel, maar het is me nog onduidelijk hoe. Het auto immuunsysteem van het lichaam wordt met een vaccinatie in een verhoogde staat van paraatheid gebracht. Iets wat lijkt op een pathogeen wordt geïnjecteerd. Het gevoel aangevallen te worden, kan zowel rechtse als linkse sympathieën versterken. Afhankelijk van of het idee bestaat dat de infectie reeds gebeurd is of niet. Is het een bedreiging van buiten of binnen de huid. Bij een vaccinatie die direct in de bloedbaan gebeurt, denk ik dat het gevoel ontstaat dat de infectie reeds heeft plaats gevonden en dat hier dus linkse sympathieën uit voortkomen. Het kwaad is reeds onder ons en er moet gezuiverd worden. Als ik moest gokken: vaccinaties maken mensen vatbaarder voor linkse projecties.

 

Comments:

Doneer5