Slachtoffers van socialisme

Vrijspreker: U vroeg zich af wie de grootste slachtoffers van socialisme zijn. Waarom maakt dat uit?

Opperdienaar: Er is een bepaalde domheid nodig voor muizen om de gratis kaas in muizenval te eten. Die domheid zou snel kunnen verdwijnen uit de genen populatie als degenen die socialisme promoten ook de voornaamste slachtoffers zijn. Evolutie, tijd en menselijke selectie kunnen een soort behoorlijk veranderen.

get close to humans wulf

Je wilt natuurlijk niet dat onderdanen resistentie ontwikkelen tegen socialisme. Om ook te zorgen dat komende generaties er in trappen, wil je niet dat de voorstanders van socialisme ook het eerst in de stront zakken. In ieder geval niet voordat ze gereproduceerd hebben. Het is daarom van het grootste belang dat vooral jongeren er in trappen.

Vrijspreker: Is dat een probleem?

Opperdienaar: Jongeren pakken we via ons schoolsysteem. Het is een van de voornaamste taken van een heerser om te zorgen dat de consequenties van immorele acties niet bij de initiator van die acties komen. Vandaar ook de dienstplicht en belastingen. Dit zorgt dat morele mensen toch de gevolgen ondervinden van de immorele acties van hun heersers. Als iedereen die de heersers gelooft op hun mooie beloftes, gelijk in hun loopgraven om het leven komt, dan zit je snel met een land vol sceptici en egoïsten. Dat moeten we niet willen met zijn allen.

Vrijspreker: Is dat te voorkomen?

Opperdienaar: Het blijft een uitdaging. Als je kijkt naar Venezuela, dan zien we dat de enorme armoede veroorzaakt door het roven van alle kapitaalgoederen uit de handen van hen die ze creëerden, vooral de onderdanen gaat treffen die deze ontwikkelingen het hardst aanmoedigden. Dat is niet de bedoelingen en ik denk dat er daarom snel een militaire interventie moet komen om Maduro uit de weg te ruimen.

socialism question begins

In eerste instantie lijkt het eenvoudig: De rovers krijgen de middelen van de beroofden en kunnen zich hiermee effectiever voortplanten. Maar als dat door zou gaan, houd je alleen maar rovers over en valt er niets meer te beroven. De parasieten worden de ondergang van hun eigen succes. De rovende klasse moet uitgedund worden en de beroofbare klasse moet op peil gehouden worden. Het doet sterk denken aan de populatie van wolven en konijnen. Teveel wolven en ze lijden snel honger, teveel konijnen en de wolven krijgen het te gemakkelijk en planten zich te snel voort. Bijkomend probleem is dat bij de mensheid, wolven en konijnen van dezelfde soort zijn. Die genen kunnen zich vrij verspreiden tussen beide klasse. Vroegere koningshuizen probeerden de genenpool gesloten te houden, maar de incest leidde tot veel geboorte afwijkingen.

Een ander probleem is dat het niet zo simpel is om de beroofbare klasse zo dom mogelijk te houden. Je wilt ze brilliant maar 'clueless' hebben. Zo zijn ze productief en valt er veel te roven. Aan magere slaven heb je niets. Nicholas Talib noemt deze mensen : 'Intellectual yet idiot' een soort begaafde idioten. De knuffelonderdanen van de heersers.

 

 

 

 

 

 

 

Comments: