De Burger

Vrijspreker: Wat denkt U van de Burger?

hamburger

Opperdienaar: Om een goede Burger te bouwen, heb je allereerst 2 broodjes nodig. Het bovenste broodje is de elite, het onderste de onderklasse. Het fijngemalen en gebakken koeienvlees ertussen is de middenklasse. De voedingswaarde zit in de middenklasse. Een goede heerser gebruikt de onderklasse, die van de overheid afhankelijk gemaakt is, als dreigement tegen de middenklasse. De middenklasse weet dat ze:

  • Zo in de onderklasse kunnen worden geduwd omdat ze een obscuur wetje hebben overtreden.
  • Geweld van de onderklasse kunnen verwachten als die op hun uitkering gekort worden. De onderklasse heeft geen vaardigheden om te verkopen. Ze zijn totaal afhankelijk geworden van de roverheid.

Het bovenste broodje profiteert van de uitbuiting van het gemalen vlees. De belasting wordt voornamelijk betaald door de middenklasse en loopt voornamelijk binnen bij de elites. De elites verzinnen en onderbouwen de angstverhalen om de middenklasse te gijzelen. Ook de onderklasse leeft in angst en ziet de middenklasse als waar het geld te halen valt met geweld zo nodig.

Vrijspreker: Heeft U een voorbeeld van zo'n angst verhaal waarmee de elites de onderklassen onder controle houden?

Opperdienaar: Neem Tim Cook die een prijs in ontvangst nam van de Anti Defamation League. Dit is de zogenaamde 'courage against hate' award

Vrijspreker: Deze prijs wordt zeker uitgereikt aan mensen die de grootste oorlogshitsers in de VS op de korrel neemt?

Opperdienaar:: Nee, de ADL maakte duidelijk dat er geen plaats was voor mensen die een anti-government haat bericht verkondigen.

Vrijspreker: Dus geen antifa meer in iTunes die als logo een brandende politieauto hebben?

Opperdienaar: Nee, die zijn er nog gewoon. De heldendaad waar Tim Cook op doelde, is het verbannen van Alex Jones uit iTunes. Het tegengaan van haat bestaat uit mensen het zwijgen opleggen die de goede motieven van Big Brother in twijfel trekken. Ice-T 's rap lied genaamd 'home invasion' over het binnenvallen van een huis om daar iedereen af te maken, staat ook nog in iTunes. Het gaat Tim Cook niet over haat, maar zoals hij zelf zegt over anti-overheid nieuws en censuur plegen op mensen die tegen de main stream media verhaallijn ingaan.

Vrijspreker: Je vraagt je af of alle totalitaire regimes de oppositie de nek omdraaien in de naam van de vrede, tolerantie, normen en waarden.

Opperdienaar: Onder vrede wordt tegenwoordig iets heel anders verstaan dan vroeger. Zoals Hans Herman Hoppe al zei over Steven Pincker, die beweerde dat geweld is afgenomen over de eeuwen: Steven Pincker ziet een concentratiekamp als een plaats van vrede. Zolang de mensen niet afgeslacht worden, maakt het feit dat ze er onder dreiging van geweld gevangen zitten, niets uit. Ze tellen niet mee.

Comments:

Doneer3