Prioriteiten

Vrijspreker: De afgelopen week was er veel te doen over een aantal bompakketten die naar Amerikaanse heersers waren gestuurd. Wat denkt U dat hier achter zit?

Opperdienaar: The Clintons, Joe Biden, CNN, John Brennan, Robert de Niro, alle vijanden van Trump zouden een bom pakketje gekregen hebben. De media schilderden Trump als de grote haat drager af die de oorzaak hiervan was. Ogenblikkelijk werd een verdachte aangehouden die in een busje leefde dat helemaal onder de Trump stickers zat geplakt. Natuurlijk negeerden de media gelijkwaardige zaken van de andere kant. Hillary riep laatst nog op tot gewelddadige escalatie, Trump werd letterlijk met Hitler vergeleken. Maxime Waters riep op tot geweld.

En dan was er nog deze grappenmaker.

kathy griffin trump beheading 640x480

We moeten ook niet vergeten dat de enige keer dat de media enthousiast over Trump waren, was toen hij Syrië liet bombardeerden.

Altijd als de gewone media ergens bovenop springen, weet je dat je ergens anders op moet letten. Het is natuurlijk niet zo dat de main stream media ook maar een zier geven over mensen die worden opgeblazen of kinderen die van ouders gescheiden worden aan de grens of wat voor onrecht dan ook. 

Outbombed

Een ander puntje van ophef was dat er een konvooi met zuid amerikanen voornamelijk uit Honduras via Mexico op weg waren naar de Amerikaanse grens. Iedereen aan de andere kant van het politiek spectrum was gelijk in paniek dat hun banen op de tocht stonden. Maar een fundamenteel probleem met een konvooi dat illegaal de grens oversteekt hebben deze mensen natuurlijk ook niet.

Illegal convoy with immigrants

Vrijspreker: Als de angst en verontwaardiging over geweld of het oversteken van grenzen dan allemaal nep is, wat speelt er dan wel?

Opperdienaar: Voor een groot gedeelte zal het onze oude vriend 'projectie' zijn. Ze projecteren het geweld in hun eigen hart op de mensen die ze leed toewensen. Maar ik denk niet dat dit het enige is. Het richten van de aandacht van de onderdaan op onzin zaken, is ook een afleidingsmanoeuvre. De onderdaan krijgt alle commotie over zich heen gestort en vergeet dat in hun naam ergens anders vreselijk geweld wordt aangedaan. Dat een miljoen mensen dood zijn door een oorlog over niet bestaande massavernietigingswapens, dat er in Jemen een oorlog gaande is waar een half miljoen kinderen sterven aan honger en cholera. 

In plaats daarvan is de onderdaan druk begaan met toiletten voor transseksuelen, zwarte piet en allerlei andere onzin. Ik had al eens eerder genoemd hoe je soldaten zo ver krijgt te moorden voor een heerser: Richt hun aandacht op goed gepoetste schoenen en een netjes opgemaakt bed. Afgelopen week was er weer veel te doen over een TV presentatrice die zich afvroeg waarom je met halloween niet als blanke je gezicht zwart mocht schilderen en andersom? Ze vloog gelijk de laan uit met 69 miljoen dollar in haar zak. Dus altijd als je dit soort onzin hoort, moet je gelijk denken: Wat is de coverup? Dan moet je het zoeken in iets veel groters dat niet genoemd wordt met ongeveer dezelfde strekking.

Vrijspreker: Neem als voorbeeld dat iedereen die niet links is een racist en fascist wordt genoemd. Wat is de coverup?

Opperdienaar: Dat zwarten in de VS er in welvaart op vooruit gingen totdat Lyndon Johnson het 'great society programma' begon.  Dat ze nu allemaal in door democraten bestuurde ghetto steden leven met veel armoede, weinig kansen en de zwarte familie opgebroken met de vader in de gevangenis en de moeder op bijstand. Dat de VS feitelijk een fascistisch systeem is waarbij formeel privé eigendom bestaat, maar de regulering over wat geproduceerd wordt voor welke prijs enorm is.

Vrijspreker: En het voorbeeld dat de wat meer conservatieve mannen allemaal als verkrachters en vrouwenhaters worden neergezet?

Opperdienaar: We zullen het maar niet hebben over Bill Clinton die van meerdere verkrachtingen beschuldigd is en die 26 keer naar 'lolita island' vloog. Ik denk dat wat hier werkelijk speelt, de lange termijn gevolgen zijn van positieve discriminatie van vrouwen. Of de lange termijn gevolgen voor vrouwen van het aanmoedigen van immigratie van vele linkse stemmers uit landen waar vrouwen als 2e rangs burgers worden gezien. 

 

 

Comments: