Het eindspel

Vrijspreker: Hoe gaat het eindspel in een samenleving waar dwang een steeds grotere rol speelt?

Opperdienaar: Ik besprak al eerder dat de geboortecijfers dalen, naarmate de overheid de onderdaan insluit met verboden en geboden. Onderdanen die al op de rand zitten van die geboden en verboden, zullen net iets eerder besluiten dat de wereld om hen heen geen goede omgeving is voor kinderen. De geboortecijfers gaan dan ook wereldwijd omlaag naar mate de repressie stijgt. Net zoals het aantal vrijgezellen huishoudens al eerder steeg.

Dit zorgt er voor dat de uitbuiting van de velen door de weinigen, nog meer onder druk komt te staan. Er moeten nog meer lasten op de overgebleven krimpende kindervoorraad gedumpt worden. Wat je subsidieert, daar krijg je meer van (parasieten) wat je belast krijg je minder van (productieve onderdanen). Net zoals in het liedje van doctorandus P de 'Dodenrit' in wanhoop de kinderen opgeofferd om de wolven op afstand te houden. 

Als de kinderen op zijn en de muren van regulering, boetes, wetgeving en repressie de onderdaan verder insluiten, zie je ook de zelfmoordpercentages omhoog gaan. We zien bijvoorbeeld in de VS dat sinds 1999 het zelfmoordpercentage met 30% is gestegen. Wie zijn de mensen die het niet meer zien zitten? Hoe wordt de genetische samenstelling van de samenleving veranderd door deze zelf selectie? Wie zijn de mensen die vrijgezel blijven, geen kinderen nemen of er helemaal een einde aan maken? Eén voorbeeld van de mensen die onder deze statistiek verborgen zitten is CNN verslaggever Anthony Bourdain

suicide anthony Bourdain

Bourdain tweet

 

Alex Jones neemt al vast een schot voor de boeg. alex jones bourdain

Vrijspreker: Zou Alex Jones gevaar lopen?

Opperdienaar: Ik denk het niet. Hij is te gemakkelijk weg te wuiven als een samenzweringsgekkie. Hij heeft wat ik zou willen noemen de 'They are turning the frogs gay' levensverzekering.

Zo iemand is zelfs nuttig voor 'the powers that be'. Kunnen ze naar wijzen als hun oppositie. Vergelijk het met de nar in het oude feodale systeem. Ik vind dat altijd een geniale aanpak moet ik zeggen. Je kunt terechte kritiek geven, maar voor dat je kop rolt 

Tot nu lijken de mensen met de beste overlevingskansen degenen te zijn die zich wanhopig richten op ethische zaken die er absoluut niet to doen. Maar ook onder hen zul je geen grote gezinnen aantreffen.

vegan salade emoji

Ondertussen plannen de heersers kennelijk iets groots voor ons.  

Maar we hoeven ons geen zorgen te maken want de salade emoji heeft geen eitje meer, de NS conducteur zegt geen 'goedemorgen dames en heren' meer om transgenders niet te passeren en gratis plastic tasjes zijn verboden. 

Comments: