Wie is de ware opvolger van de profeet?

Vrijspreker: De wereld van cryptogeld vertoont steeds meer religieuze trekjes volgens U. Waar doelt U op?

Opperdienaar: Je hebt allerlei afsplitsingen met hun eigen volgelingen. Het lijkt de kerk geschiedenis wel. Iedereen beroept zich erop dat zijn denominatie de 'ware' opvolger van Satoshi's originele bitcoin is. Er wordt zelfs geciteerd uit de originele teksten van Satoshi als een soort heilige tekst. De eigenaar van Bitcoin.org wil nu zelfs deze originele tekst van het Satochi whitepaper aanpassen. Ook tegenstanders worden verketterd.

warn heretics

 

Het doet allemaal erg denken aan deze scene uit life of Brian.

Vrijspreker: Het getouwtrek levert nogal wat prijsschommelingen op

Opperdienaar: Bitcoin cash met als belangrijkste voorstander de anarcho kapitalist Roger Ver, steeg in een week tijd met 100% terwijl Bitcoin zelf met 1000$ daalde. Het werd in gang gezet toen een andere vork voor het vergroten van de transactie capaciteit (Segwit2x) onverwachts werd afgeblazen. Kapitaal stroomde naar Bitcoin Cash als enige huidige bitcoin variant die bruikbaar is voor dagelijkse transacties. De kosten, wachttijden en betrouwbaarheid van Bitcoin maken het momenteel ongeschikt voor het doen van dagelijkse betalingen. 

Vrijspreker: Hoe staat het met andere crypto munten?

Opperdienaar: Daar zitten ook munten bij die mikken op een rol als digitaal contant geld zoals Dash. Toch is de naam Bitcoin nog belangrijk momenteel.

Comments:

Doneer5