Contra Cruise

oasis of the seas

Vrijspreker: U was afgelopen week op de contra cruise. Wat is dat?

Opperdienaar: Het is een cruise door de Caribbean die in het teken staat van de zelfverklaarde econoom en New York Times columnist Paul Krugman. De deelnemers zijn het voornamelijk niet eens met deze econoom. Een week lang hebben ze lol over de rare gedachtenkronkels van deze man. Dit jaar waren er presentaties van de organisatoren: Tom Woods en Robert P. Murphy en daarnaast van de komiek Dave Smith van onder andere de podcast "Part of the Problem", Scott Horton (antiwar.com) en Michael Boldin van het tenth amendment center en Lynn Ulbricht, de moeder van de gevangen gezette Ross Ulbricht de vermeende leider van de Silk Road.

Verder waren er optredens van diverse entertainers zoals Tatiana Moroz en Jordan Page.

Vrijspreker: Hoe had U er van gehoord?

Opperdienaar: Ik luister naar de bijbehorende podcast, de contra Krugman podcast. Als doorgewinterde staatsman, houd ik graag in de gaten wat opstandige onderdanen bezig houdt.

Vrijspreker: Wat waren voor U de hoogtepunten?

Opperdienaar: Ik vond vooral Dave Smith erg goed. Niet alleen zijn voorbereide optreden, maar ook alles wat hij improviseerde was indrukwekkend. Verder viel me ook op hoe grappig Robert P. Murphy kan zijn en dat hij behalve goed uitleggen zelfs goed kan zingen. Iets anders wat opviel is hoe humoristisch de gewone deelnemers zijn. Die kregen namelijk ook de gelegenheid om hun kunsten ten toon te spreiden. 

Vrijspreker: Heeft U nog wat over economie opgestoken?

Opperdienaar: Absoluut niet. Gewoon veel interessante gesprekken met voornamelijk Amerikanen. Er waren ongeveer 130 deelnemers, maar slechts 4 niet Amerikanen. 

Vrijspreker: Heeft U nog aanbevelingen?

Opperdienaar: Schaf de comedy special Libertas aan van Dave Smith.

Comments:

Doneer3