Jonge mannen frustreren

Vrijspreker: Als overheden meer in de problemen komen zijn er meer spanningen nodig  om de aandacht af te leiden. Hoe is dit te bereiken?

Opperdienaar: Jonge mannen frustreren is meestal de oplossing. Je geeft ze jarenlang probleem na probleem en je wijst een oorzaak aan. Mensen snappen toch oorzaak en gevolg niet. Een beetje zoals je een tennisbal weggooit voor je hond. Je pakt onderdanen geld af en leent het aan de Griekse overheid of je reguleert de maakindustrie weg zodat ze geen baan meer hebben. Dan geef je kapitalisme de schuld en eist meer macht en budget. Maar om de frustratie tot een kookpunt te brengen, moet je ook alle uitlaatkleppen dicht lassen. Dus doen overheden en religies, maar ik herhaal mijzelf, altijd moeilijk over drugs, drank, prostitutie en gokken. Zorg dat de jonge mannen niet meer dan 2 biertjes mogen bestellen op een concert, nergens mogen roken, drinken, neuken en/of masturberen.  

Zorg dat hun enige emotionele uitweg is om te mogen zwaaien met de nationale vlag en zich op te offeren in de strijd voor het vaderland en de samenleving.

Zorg dat er een heftig debat mogelijk is, maar beperk het kader waarin dat debat plaats vind tot een minuscule ruimte

lively debat small spectrum Chomsky

Dit is ook een voorbeeld van de Singulariteit waar ik het laatst over had. Het door Chomsky aangehaalde process, eindigt met een explosief conflict in een nul ruimte.

Voor dit process is het nodig dat onderdanen de realiteit ontkennen die vlak voor hun neus staat. Hun zintuigen zijn jouw vijand. Mensen moeten hun eigen ogen niet meer geloven. Mannen die beweren vrouw te zijn en andersom. Hier informeert de Canadese journaliste/activiste Laura Southern een SJW dat ze eigenlijk een man is.

Je ziet de gepropagandeerde onderdaan even vertragen, omdat er conflicterende invoer binnenkomt: Ik zie toch echt een vrouw, maar ze zegt toch echt dat ze man is en dat moet je geloven aangezien dat subjectief is. Dan neemt de propaganda het weer snel over van de waarneming met eigen ogen en oren. Precies zoals we dat graag zien bij de overheid.

Als project Veritas videos maakt met de verborgen camera van vreselijke praktijken van Planned Parenthood of een CNN journalist die toegeeft dat het hele verhaal over Trump en Rusland maar onzin is, dan is de onderdaan in staat om te ontkennen wat hij met zijn eigen ogen kan zien en oren kan horen.

Bij Google vond afgelopen week een nieuwe aanvaring plaats tussen propaganda en realiteit. De Google werknemer James Damore schreef een 10 pagina lang intern memo na het bezoeken van een 'verplichte diversity training' binnen Google. Hij waagde het te betwijfelen dat de scheve verhouding tussen mannen en vrouwen in zware technische beroepen alleen maar door discriminatie van werkgevers kwam. Hij voerde bewijzen aan dat ook biologische verschillen een oorzaak zouden kunnen zijn. Nadat dit memo zich over het internet verspreidde, werd hij gelijk ontslagen. Want diversiteit is heel belangrijk, maar niet diversiteit in meningen, debat moet plaatsvinden in een heel beperkt spectrum: het is een drukvat en de druk voer je op door de ruimte te verkleinen waarin het debat plaatsvindt. p.V/T is constant. De algemene gaswet. De gebeurtenissen in memes beschreven:

Diversity focus

diversity men women same google

james damore google diversity

hire people that benefit the company

Wat we nu zien in de westerse wereld is dat er een ongekende daling van de 'sperm count' plaatsvindt, dat vooral blanke mannen in record aantallen zelfmoord plegen, dat ze harder dan ooit drinken  en zwaar aan de opiaten zijn. Het is moeilijk om de zintuigen te ontkennen en de propaganda te accepteren, maar het lukt uiteindelijk wel als de druk in het drukvat maar ver genoeg omhoog gaat. Wie wil protesteren als uitlaatklep, wordt dat eerst verboden en wordt daarna in elkaar gemept en is een extreem rechtse white supremacist van een antifa 'punch a nazi'. De eerste tekenen van een explosie waren dit weekeinde te zien in Charlottesville

Vrijspreker: Als je mensen zou willen laten afkoelen, dan liet je ze gewoon lekker demonstreren en marcheren of programmeren.

Opperdienaar: Dan zouden ze inderdaad hun ideeën kunnen testen op populariteit en dat is niet te bedoeling. Die ideeën moeten verdrukt worden, zodat de aanhangers kunnen fantaseren over hun werkelijke aanhang. Net zo als exporteurs moeten kunnen fantaseren over de werkelijke vraag naar hun product als de overheid geen barrières op zou werpen.

Comments: