Compulsieteam Balkenende IV valt

Den Haag - Het compulsieteam van Balkenende IV is gevallen. Bos en Balkenende hadden een meningsverschil over het uitgeven van de belastingbuit van de belastingslaven die Kees de Jager zo succesvol bij elkaar gegraaid had. Waar Balkenende het gestolen geld wilde gebruiken voor verdere oorlogsvoering in Uruzgan, wilde Bos er bank bailouts mee financieren.

gehoorzaamheid

De partij van de Slavernij denkt dat de val van het compulsie team de afgelopen nacht een goede zaak is. Niet dat er iets mis is met geld stelen en moorden. Zoals Voltaire al zei "Alle moordenaars worden gestraft, tenzij het om grote getale gaat en onder trompetgeschal gebeurt''.

Dit compulsieteam hinkt echter weer op 2 gedachten. Aan de ene kant het dwingen en stelen van de onderdanen, maar aan de andere kant het braaf zoeken van consencus binnen het compulsieteam. De val van dit compulsieteam laat zien dat als er maar een klein gebied overblijft waarbinnen vrijwillige overeenkomst noodzakelijk is, dat dit op den duur gegarandeerd misgaat.

Daarom vindt de Partij van de Slavernij dat ook binnen de compulsieteams de omgangsvorm er één moet zijn van dwang en diefstal. Wanner de Partij van de Slavernij aan de macht komt, zal er dan ook flink gedreigd worden tussen compulsieteams om budgetten en zelfs binnen compulsieteams kun je opeens in de gevangenis belanden als je tegenstander een wet gemaakt heeft waar je niet aan voldaan hebt. Deze structuur met een Opperdienaar die iedereen dwingt, zal voor orde, rust, vrede en veiligheid zorgen. Wat goed is voor de onderdanen is goed voor de compulsieteam leden.

Comments:

Doneer2a