Blow back

ziek persoonVrijspreker: Wat is Uw kijk op de verschrikkelijke terreuraanslag vrijdag in Noorwegen?

Opperdienaar: Na jarenlang porren in het wespennest van het Midden Oosten, treiteren van Palestijnen en recentelijk nog het doden van de zoon van Kadhaffi, leek eindelijk de lang verwachtte terugslag te zijn gekomen waar wij machthebbers op aansturen. De terugslag die het mogelijk maakt om de politiestaat verder in te voeren voor de nu overduidelijke bescherming van de belastingkoeien die in paniek in het rondrennen.

Vrijspreker: Onlangs werd ook al bekend dat de Amerikaanse overheid wapens gaf aan Mexicaanse drugshandelaren. Operatie blowback is in volle gang.

Opperdienaar: Ja, die zijn ook goed bezig. Maar terug naar vrijdag, de Amerikaanse TV Presentator Anderson Cooper zat al voor de camera's met zijn Jihadi expert om de zaak te duiden, toen hem in het oor gefluisterd werd dat het om een christelijke blanke Noor ging die een hekel aan islam en cultuur Marxisme heeft. Deze informatie werd weggewuifd door de Jihad expert.

Vrijspreker: De media ratelde nog 2 a 3 uur door over Al Qaeda, die zaten kennelijk ook al te wachten op een vergelding. Het menselijk brein schakelt moeizaam om als het eenmaal iets verwacht.

Opperdienaar: Ach het maakt eigenlijk niet uit wie de zaak opblaast, voor ons is het een win win situatie. Wij krijgen altijd meer macht.

Vrijspreker: Net als in Alphen aan de Rijn had de schutter ook hier een overheidsuniform aan. Ook hier kon de schutter lange tijd (1.5 uur) zijn gang gaan tussen 5 a 6 honderd ontwapende jongeren en kampleiding.

Opperdienaar: Het was zelfs zo dat de schutter de jongeren naar zich toe sommeerde, ze de autoriteit in uniform niet alleen gehoorzaamden, maar zelfs naar het uniform toesprongen nadat hij begon te schieten, in de veronderstelling dat die een oefening met ze wilde doen voor hun veiligheid. De lagen symboliek die hier in zitten in relatie tot de staat, daar begin ik maar niet over. 

Vrijspreker: De onderdanen geven de reactie waarmee ze zijn geprogrammeerd:"Neem de onderdanen onder bedreiging van wapens alle wapens af"

Opperdienaar: Die eis kunnen we als overheid inwilligen, zodat de slaven de illusie kunnen behouden dat ze controle hebben over hun overheid. 

Vrijspreker: Op de forums probeert iedereen de moordenaar aan de politieke stroming van zijn vijand te koppelen als een soort handgranaat.

Opperdienaar: Ja, hij was een christen, hij was een zionist, hij was een nationalist, hij was rechts, hij was homo en anti racistisch, een hoop correlaties, waar niet veel mee te doen valt. Zoals bekend is uit de wetenschap kun je uit een correlatie geen oorzaak gevolg verband afleiden, tenzij je 1 van de factoren controleert.

Vrijspreker: Wat waren de jongeren op het eiland aan het doen?

Opperdienaar: Het was een politiek jeugdkamp en zoals het de lezers inmiddels wel bekend is, gaat het er bij politiek om, de dreiging van de geüniformeerde geweldsmonopolist op je poltieke tegenstanders te richten. De jongeren kregen op het eiland dus onderwijs over hoe een geüniformeerd geweldsmonopolie met voldoende machtsoverwicht een samenleving rechtvaardiger kan maken.

Vrijspreker: Hmm, wat te denken van de reaktie van de politiek?

Opperdienaar: De EU, VS en Nato (kennelijk is deze laatste ook een soort regering), veroordeelden de aanslagen. Dat is dan altijd even afwachten als er meer dan 90 mensen zijn vermoord, of ze dat veroordelen. De Nato heeft zelf in de laatste maanden waarschijnlijk 90 mensen vermoord in Libië, dus die moeten even de keel schrapen. Je vraagt je af of daar lang over vergaderd is en of er nog tegenstemmers waren.

De reactie van de Noorse premier was overtuigend. De dader was een christelijke nationalist, dus nadat je de 74 jarige christelijke koning Harald V in veiligheid hebt gebracht, is het eerste wat je zegt als premier:"We zijn een klein maar trots land. Ze zullen ons niet stoppen Noorwegen te zijn. We zullen terugslaan met meer democratie. Het antwoord op geweld is meer democratie".

Ik denk niet dat het het doel was van de nationalistische dader om mensen ervan te weerhouden 'Noorwegen te zijn'. Het is de gebruikelijke escalatie van meer dreiging tegen dreiging, een prima strategie om de politiestaat te escaleren, naast het veel bredere indoctrinatie zoals hier uitgelegd door een ex KGB officier..

Vrijspreker: Helaas dasestreus voor een betere samenleving. Wat te denken van de familie?

Opperdienaar: Zijn vader was diplomaat, kreeg daarvoor geld van de overheid en leeft nu gepensioneerd in Frankrijk. Zijn ouders scheidden echter toen hij 1 jaar oud was en zijn moeder hertrouwde met een majoor uit het leger die inmiddels ook met pensioen is en die nu zijn tijd voornamelijk met Thaise prostituees doorbrengt. Zijn vader heeft alle contact met zijn kinderen verbroken en heeft Anders nooit meer gesproken na zijn 15-16de.  "Toen had hij geen politieke ideeën" was zijn reactie.

Comments: