PvdS nieuwsvertaler

vertalingInstalleer de Partij van de Slavernij nieuwsvertaler. Deze extensie voor de Chrome browser vertaalt nederlandse web sites zodat het u opeens allemaal duidelijk wordt.

 

De Opperdienaar vond het zo vermoeiend om het nieuws uit de main stream media te verteren dat hij besloot een extensie voor zijn browser te maken, waarmee het allemaal een stuk duidelijker wordt. Zonder extensie staat er:

Betogers in Egypte weigeren te vertrekken

CAIRO - Ruim duizend mensen hebben zondag voor de derde opeenvolgende dag op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro betoogd tegen de militaire raad, die het land sinds de val van president Hosni Mubarak tijdelijk regeert. 

Heeft u de Partij van de Slavernij nieuwsvertaler geinstalleerd, dan meldt uw browser u

machteloze slaven in Egypte weigeren te vertrekken

CAIRO - Ruim duizend machteloze slaven hebben zondag voor de derde opeenvolgende dag op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro betoogd tegen de militaire raad, die de belastingboerderij sinds de val van opperheerser Hosni Mubarak tijdelijk uitbuit. 

Stond er eerst nog:

‘De slechtste optie is gekozen’, aldus de premier op het moment dat 85.000 stemmen waren geteld. Op dat moment was het opkomstpercentage overigens nog onduidelijk. Op IJsland hebben ongeveer 230.000 mensen stemrecht. Sigurdardottir en haar regering hielden op basis van opiniepeilingen al ernstig rekening met een ‘Nee’ van de bevolking.

Nu lees je:

'De slechtste optie is gekozen', aldus de opperdienaar op het moment dat 85.000 stemmen waren geteld. Op dat moment was het opkomstpercentage overigens nog onduidelijk. Op IJsland hebben ongeveer 230.000 mensen stemrecht. Sigurdardottir en haar clubje heersers hielden op basis van opiniepeilingen al ernstig rekening met een 'Nee' van de onderdanen. 

Geef nu toe, is dit niet veel duidelijker?

Het compulsieteam heeft een akkoord bereikt over de bezuinigingen op offensie. Dat zei compulsieteamleider Hillen na afloop van het heersersoverleg.

dan dit:

Het kabinet heeft een akkoord bereikt over de bezuinigingen op Defensie. Dat zei minister Hillen na afloop van de ministerraad.

De nieuwsvertaler is nog in ontwikkeling en bijdragen worden op prijs gesteld en kunnen gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zolang email nog niet verboden is)

De ultieme test is natuurlijk of de site inoverheid.nl. Probeer het uit, maar houdt de emmer bij de hand.

 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp